Aanbod

Binnen dit project worden 2 woningtypen gerealiseerd, de levensloopbestendige woning als tweekapper en als rijwoning en de eengezinswoning als rijwoning. De levensloopbestendige woning heeft een breedte (beukmaat) van 6,9 meter en op begane grond een diepte van maar liefst 10,5 meter. De eengezinswoning heeft een breedte (beukmaat) van 5,7 meter en een diepte van 9,0 meter. De verschillende woningtypes zorgen voor een speelse indeling van het hofje.

Woningtype eengezinswoning (5700)

Een ruime entree/hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de badkamer. De overige twee slaapkamers, waaronder de masterbedroom, bevinden zich aan de achterzijde.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Op deze verdieping bevindt zich de techniekkast. Hier vindt u bovendien uw wasmachine-aansluiting.

Woningtype levensloopbestendig (6900U)

Een ruime entree/hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet, badkamer met douchehoek, wastafel en toilet, en de L-vormige woonkamer/keuken. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken is gesitueerd in het midden van de woning. De eetkeuken is gesitueerd aan de tuinzijde.

Zowel vanuit de woonkamer als de badkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar.

Op de eerste verdieping heeft u twee mooie slaapkamers. De slaapkamer aan de pannenzijde van het dak is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer aan de zijde van de zonnepanelen is voorzien van een groot dakraam. Op de overloop bevindt zich de techniekkast.