Koperskeuzes

Door de industriële wijze van totstandkoming van de woningen en doordat de bouwdelen in de fabriek al worden gemaakt, zijn alle mogelijke exterieuropties al verwerkt in een korte en bondige optielijst waarmee u de woning aan uw persoonlijke wensen kunt aanpassen. Per woningtype is er een koperskeuzelijst opgesteld. Individuele wijzigingen worden niet in behandeling genomen.

Woongereedpakket

Normaal moet er nog veel aan een nieuwbouwwoning gebeuren voordat u er echt comfortabel in kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders, indien u kiest voor het optiepakket Woongereed. Om u te ontzorgen bieden wij u de mogelijkheid om uw woning ‘woongereed’ op te laten leveren. Uw woning is dan voor oplevering voorzien van trapbekleding en vloerbekleding op alle verdiepingen. Alle betonwanden in de woning worden wit gespoten met verf. De afwerking van de wanden blijft wel behangklaar. Daarnaast wordt de badkamer wordt voorzien van een wastafelmeubel, een grotere spiegel en de douchehoek wordt voorzien van glazen wanden met draaideur. Tot slot wordt er een complete keuken inclusief apparatuur geplaatst.

Om het woongereedpakket naar wens samen te stellen, kunt u zelf nog een aantal elementen kiezen. Zo kunt u kiezen voor een andere kleur PVC-vloer en een andere kleur tapijt op de trappen. Voor de keuken kunt u de kleur van de fronten en het werkblad uitkiezen. Daarnaast kunt u de grepen voor de keukenkasten uitzoeken, of kiezen voor een greeploze keuken. Tevens is het mogelijk om de standaard keuken uit te breiden.

Sanitair

Standaard worden de woningen voorzien van een volledig ingerichte toiletruimte en badkamer. Aanvullend kunt u onder andere kiezen voor extra meubelpakketten in een aantal verschillende kleuren, mat zwarte accessoires in badkamer en toilet en voor een gekleurde glazen achterwand inclusief nis in het toilet.